Wednesday, August 8, 2012

Sing your name




Va propun sa ascultati cateva melodii in limba engleza, educative si distractive! In aceste melodii micutul dumneavoastra este personajul principal pentru ca numele lui este cantat in fiecare cantecel, spre incantarea lui, dar si a dumneavoastra.
Prin cantec, micutul va invata usor si intr-un mod foarte distractiv limba engleza: ABC, numerele, zilele saptamanii, anotimpurile, animalele, etc.
Iar faptul ca in fiecare melodie i se canta numele ii sporeste increderea in el insusi si stima de sine!
Detalii despre albumele disponibile si melodiile de pe fiecare album le gasiti pe www.singyourname.com.ro – unde le si puteti asculta (click pe un album, in partea dreapta apare lista cu melodii, apoi click pe o melodie si click pe butonul play).
Livrarea CD-ului preferat, cu numele micutului dumneavoastra si personalizat cu mesajul pe care-l doriti pentru el, se face fara niciun cost suplimentar, la noi la gradinita. Comanda o puteti face la dan@singyourname.com.ro.

1 comment:

  1. Va multumesc!
    Am primit deja e-mail-uri de la parinti, dar abia asteptam mesajele de dupa ce copilasii vor fi ascultat cantecele personalizate cu numele lor!
    dan@singyourname.com.ro
    www.singyourname.com.ro

    ReplyDelete