Tuesday, April 8, 2014

Workshop gratuit pentru părinți - Joi, 24.04.2014 de la ora 17:30


În cadrul workshop-ului va fi prezentat Procesul Goulding SleepTalk® pentru copii.

Procesul Goulding SleepTalk® este o metodă revoluționară pentru cei care doresc să își ajute copiii susținând creșterea și dezvoltarea stimei și încrederii de sine a acestora. Totodată poate rezolva problemele copilăriei precum enurezisul, problemele de comportament, anxietate, afecțiuni fizice cu posibile cauze afective. Are rezultate remarcabile în cazul copiilor cu ADHD, autism sau sindrom Asperger.

Procesul Goulding SleepTalk® este cadoul de două minute de ale cărui efecte copilul se va putea bucura pentru tot restul vieții. Este sigur, etic și pozitiv, foarte ușor de învățat și necesită doar 2 minute zilnic, realizându-se după ce copilul a adormit . Rezultatul este un copil fericit și o familie fericită.

Workshopul durează o oră și jumatate, este organizat de Psih. Dorina Herzog. În cadrul întâlnirii vom afla despre metoda Goulding SleepTalk®,despre beneficiile și sfera de aplicare, urmând ca aplicarea metodei să se realizeze prin colaborare cu psihologul în cadrul a trei întâlniri suport individuale.


 


Vă rog, confirmați participarea până Marți, 22 aprilie.

No comments:

Post a Comment