Tuesday, September 22, 2015

Activitati grupa Mare 14-25.09.2015


                                    Grupa mare “Albinutele”  

                 An scolar 2015-2016

                                Scrisoare catre parinti,

 

Este iarasi  toamna si ne aflam in fata unui nou inceput . Este un nou an scolar care ne inspira sa privim cu incredere inainte pentru ca experienta dobandita an de an ne va ajuta sa facem fata fiecarei provocari.

Spunem bun venit celor care au intrat de curand in familia Albinutelor, iar celor care au ramas alaturi de noi si in acest an scolar le multumim si ii asiguram ca impreuna vom reusi sa mai adaugam o piatra in constructia magnifica a personalitatii si bunastarii fiecarui copil.

Deoarece dumneavoastra, parintii, sunteti primii, si de-a lungul vietii ramaneti cei mai importanti educatori ai copiilor, doresc sa mentinem o comunicare eficienta. Acest lucru se va realiza si in acest an prin scrisorile de informare  si prin intalnirile individuale pe care le vom avea in mod regulat si ori de cate ori veti solicita acest lucru.

Pe parcursul primelor doua saptamani de gradinita voi evalua cu deosebita atentie dezvoltarea copiilor pe plan cognitiv, fizic, artistic, emotional si social.  Acest lucru ma va ajuta sa stabilesc obiectivele de grup si cele individuale  pentru anul in curs, avand grija ca fiecare copil sa fie lasat intr-o libertate coordonata pentru dezvoltarea propriilor abilitati.

Voi urma curriculum activitatilor instructiv-educative propus de Ministerul Educatiei in desfasurarea activitatilor si proiectelor tematice.

Alaturi pe acelasi drum si printr-o buna comunicare vom reusi sa atingem obiectivele propuse si sa gasim de fiecare data solutiile optime.

In numele intregului colectiv al Albinutelor, va doresc un an scolar minunat cu multe rezultate frumoase!!!

                                                                

                                                                           Educatoarea si albinutele

 

No comments:

Post a Comment