Wednesday, September 16, 2015

Clubul de weekend


CLUBUL LUI ISTETILA - SAMBATA, 19 SEPTEMBRIE

 

INTERVAL ORAR: 9.00 – 13.00

 

 

Clubul lui Istetila isi reia activitatea alături de prof. Anca Ciobanu, pe care cei mici o cunosc deja de la ora de germana, iar pentru prima intalnire va propunem un atelier de astronomie.

In acest weekend vom afla cum se numeste planeta pe care locuim si de ce este ea speciala. Cred ca stiti deja ca se numeste Pamant sau Terra, iar de sus se vede albastra de parca ar fi facuta doar din apa. Si este plina de secrete. Cu toate ca inca 7 planete graviteaza in jurul Soarelui (Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun) doar pe planeta noastra exista viata, adica oameni, plante si animale.

Impreuna cu Istetita ne vom uita pe atlasele cerului pentru copii si vom invata sa recunoastem fiecare planeta in parte ca mai apoi sa putem colora planeta noastra preferata. Tu stii ce planeta vei alege?

Toate aceste fise si unele necolorate le vom prinde impreuna pentru a forma “Jurnalul micului astronom” pe care fiecare dintre voi il va putea lua acasa pentru a desena stelute, planete si alte corpuri din Univers.

Daca esti curios sa afli mai multe despre Univers si despre planeta noastra vino sambata la Clubul lui Istetila!


Vasta: 4+

Confirmare participare: Vineri, 18.09.

No comments:

Post a Comment