Thursday, November 13, 2014

Festivalul international de film pentru copii si familie Kinodiseea



Cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Film pentru Copii şi Familie - KINOdiseea se va deschide pe 14 noiembrie, la Cinema Studio din Bucureşti, cu premiera filmului "Finn", de Frans Weisz. Până pe 19 noiembrie, festivalul va aduce pe marile ecrane cele mai bune producţii dedicate publicului tânăr, dar şi numeroase ateliere şi workshop-uri gratuite.

În următoarele zile, până pe 19 noiembrie, publicul mic se va bucura însă de multe alte filme, dar şi ateliere gratuite de educaţie cinematografică.
În weekend, pot fi urmărite pe marile ecrane unele dintre cele mai de succes animaţii ale anului: „Loulou, incredibilul secret”, în regia lui Éric Omond, recompensată cu premiul César; „Tărâmul Regelui Înaripat”, regia Esben Toft Jacobsen, şi „Jack şi mecanica inimii”, regia Mathias Malzieu, care va fi proiectat şi la gala de premiere KINOdiseea, miercuri, 19 noiembrie, de la ora 19.00, la Cinema Studio.         

Programul complet al celei de-a şasea ediţii a Festivalului Internaţional de Film pentru Copii şi Familie – KINOdiseea poate fi consultat pe enventbook.ro

Biletele pentru proiecţiile de la ora 19.00 de la Cinema Studio şi Cinema Eforie şi pentru toate proiecţiile de la Cinema Pro se pot achiziţiona de pe www.eventbook.ro şi de la casa de bilete Cinema Pro.
Intrarea la proiecţiile din timpul zilei de la Cinema Studio şi Cinemateca Eforie este gratuită, iar doar pentru acestea se pot face rezervări online pe www.kinodiseea.ro.
Festivalul Internaţional de Film pentru Copii şi Familie – KINOdiseea este organizat de Asociaţia Culturală Metropolis, cu sprijinul Primăriei Sectorului 5. Proiectul este finanţat de Centrul Naţional al Cinematografiei şi Uniunea Cineaştilor din România, în parteneriat cu Institutul Cultural Român, Creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.

No comments:

Post a Comment