Monday, May 27, 2013

Atelier de lectură şi colorat cu Pixi




Editura Galaxia Copiilor, imprint al Grupului Editorial ALL, şi Laura Frunză, autoarea blogului Idei pentru mămici şi copii, invită copiii să petreacă 1 iunie la un Atelier de lectură şi colorat cu Pixi. Evenimentul va avea loc la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, sâmbătă, 1 iunie, ora 17.00,  în *spaţiul de evenimente pentru copii Clubul şoriceilor de bibliotecă.

 

Copiii vor afla cele mai noi aventuri ale spiriduşului Pixi şi se vor întrece să coloreze cât mai frumos scenele din cărticelele de buzunar preferate. Toţi copiii vor primi premii constând în cărticele la alegere din seria Pixi.

 

Seria Pixi este alcătuită din cărticele educative care se adresează copiilor între 3-7 ani. Cu desene atractive şi text pe înţelesul copiilor, cărticelele prezintă aventurile unui spiriduş, Pixi, şi ale prietenilor săi, animalele din pădure. Într-o formă simplă şi mai ales prin joc, copiii pot extrage din text informaţii de cultură generală şi nu numai. Fiecare cărticică se încheie cu un joc care să-i ajute pe copii să-şi însuşească informaţiile importante.


Laura Frunză este mama unei fetiţe de patru ani, autoarea blogului Idei pentru mămici şi copii (www.laurafrunza.com), traducătoare de cărţi pentru copii şi adolescenţi, scriitoare în devenire şi pasionată de tot ce ţine de zona do-it-yourself şi de activităţile cu şi pentru copii.


Despre Galaxia Copiilor

Galaxia Copiilor este un imprint al Grupului Editorial ALL, destinat copiilor. Cu un aer proaspăt, editura Galaxia Copiilor aduce în atenţia celor mici, dar şi a părinţilor, cărţi care surprind inocenţa şi bucuria copilăriei. Prin cărţile de colorat, cele de curiozităţi sau prin simpatice cărticele de buzunar, Galaxia Copiilor promovează atât autorii români de literatură pentru copii, cât şi noile titluri din literatura străină.


Despre Grupul Editorial ALL

Grupul Editorial ALL (Editura ALL, ALL Educaţional, Editura ALLFA) este unul dintre principalii jucători pe piaţa de carte din România, având conform estimărilor oficialilor companiei o cotă de piaţă de 7,5%.

 

*spaţiul de evenimente pentru copii se află în pavilionul C3, Complex Expoziţional Romexpo


Informaţii de contact:

Tel: 021-402.26.91; Mobil: 0744.769.068, E-mail: loredana.modoran@all.ro

Persoană de contact: Loredana Modoran, Online Coordinator

 

No comments:

Post a Comment