Monday, October 20, 2014

Clubul lui Istetila 25.10




CLUBUL LUI ISTETILA

         Se spune ca a fi  creativ inseamna sa poti sa privesti lumea prin ochii unui copil. Cand observa lumea, copiii descopera mereu lucruri noi si fascinante. Pentru ei realitatea este intr-o continua schimbare si poate fi vazuta mereu din unghiuri noi. Desi toti copiii sunt creativi, foarte putini dintre ei ajung adulti creativi. Din cauza ca nu sunt incurajati sa isi dezvolte creativitatea, ei isi pierd aceasta capacitate extraordinara. Daca esti un parinte care pretuieste creativitatea si vrei ca micutul tau sa isi dezvolte aceasta calitate, trebuie sa il incurajezi sa gandeasca si sa se exprime creativ.

       "Singura diferentă între oamenii creativi si cei care nu sunt creativi este ca primii au crescut considerându-se creativi, pe când cei din urmă, nu!", spune Joyce Wycoff.

       In cadrul clubului ce va avea loc SAMBATA, 25 octombrie, in intervalul  orar 9 – 13, vom desfasura alte doua activitati interesante si anume:

1.       “A FOST ODATA… O BUFNITA PE NUME LOULOU!” – In cadrul primei activitati, cu ajutorul catorva materiale (dvd-uri, capace de marimi diferite, nasturi, fulgi colorati si mult lipici), va prinde viata BUFNITA LOULOU! J

 

2.       “BALONUL CU AER CALD!” – Da, ati citit bine! Ne vom confectiona un balon, insa nu orice fel de balon, ci unul cu aer cald! Acesta este gata cu doar cateva materiale (baloane, sfoara, paie plastic, panza, carton, hartie de impachetat).
 

No comments:

Post a Comment